Aprendizaje sabor-sabor en la adquisición de preferencias gustativas
G. Ruiz, Estrella Díaz Argandoña, Luis Gonzalo de la Casa Rivas, F. Baeyens
págs. 135-146
Juan-Carlos López-García, Yolanda Gómez Gordillo, Juan Pedro Vargas Romero, Cosme Salas García
págs. 147-162
Jaime Vila Castellar, Z. Vega, Juan Manuel Rosas Santos
págs. 163-181
When translation makes the difference: sentence processing in reading and translation
Pedro Macizo Soria, M.T. Bajo
págs. 171-206
Latent inhibition as a funcion of US intensity in a two- stage CER procedure
G. Alonso, Gabriela Rodríguez Hernández
págs. 207-216
A neurocognitive model for short-term sensory and motor preparatory activity in humans
Manuel Vázquez Marrufo, Carlos María Gómez González, E. Vaquero
págs. 217-230
Una comparación Monte Carlo de tres métodos métricos de segmentación con análisis conjunto
Eduardo Picón Prado
págs. 231-252
Structural equation modelling of multiple facet data: extending models for multritait-multimethod data
G. Maris, T.M. Bechger
págs. 253-274